Instruktionsbok för män med Vattukvinnor.

Instruktionsbok för män med Vattukvinnor (kvinnor som är vattumän).

Du är tryggast att få in e en kärleksaffär med en vattukvinna med den kunskapen att hon är lika paradoxal i kärlekslivet som hon är på alla andra områden. På det sättet behöver du inte råka ut för alltför stora besvikelser.

Denna flicka har de fierade tecknens stor a trofasthet när hon är kär men hon har också luftens elements distans och brist på intensitet i känslorna. Det är möjligt att ha ett lyckligt förhållande med utanuskvinnan om du lämnar henne fri att fullfölja sina många intressen och att cirkulera bland sina vänner. Försök aldrig att binda fast henne vid spisen eller en sängstolpe. Fråga de män son har försökt sig på den hur resultatet blev. Hon kan plötsligt få för sig att börja lära sig dansa balett, meditera i bergen eller gå in i fredskåren. Kommer du ihåg sagan om den lilla prinsessan med det långa, gyllene håret, som bodde högt upp i ett torn? Det var en vattukvinna. Att klippa av hennes tjocka lockar ändrar henne inte mer än det gjorde i sagan.

Hon drömmer annorlunda drömmar än du och jag. Hon hör en avlägsen trumma och följer en stjärna som de flesta av oss aldrig har sett. Hon tillhör alla och ändå ingen. Hennes kärlek kan vara öm och inspirerad men den kommer alltid att ha något vagt undflyende över sig, som en halvt bortglömd sång. Du kan nynna melodin men orden undflyr dig. Vattukvinnans frihetsbegär är påstridigt men hennes lojalitet för var och en som kan acceptera kärleken inom sådana gränser är oerhörd.

Och här kommer något som du gillar: Hon är inte särskilt intresserad av ditt bankkonto. Pengar är aldrig något som kommer i första rummet för en typisk vattukvinna. Hon bryr sig inte om ifall du är den rikaste mannen i stan men hon vill att du på ett eller annat sätt skall respekteras för dina intellektuella prestationer. Dr Christian Barnard och hans hjärttransplantationer intresserar henne långt mer än J Paul Getty och hans miljarder.

Passion är inte hennes starka sida om hon är typisk vattukvinna. Hon tycker att kroppslig kärlek är behaglig nog men att den inte får överbetonas. Hon kan med andra ord ha den eller avvara den. Uranuskvinnan kan reagera på älskog med en jagande, djup intensitet men om du föredrar att hålla er förhållande platoniskt under en längre tid är det också okej. I likhet med alla varrumän kanske hon har en omedveten rädsla för att begäret efter en person kan fängsla hennes fria ande och avhålla henne från att vara trogen sin stora kärlek: friheten.

Det finns en del rätt vilda, utsvävande vattukvinnor här och där. Men den genomsnittliga flicka som fötts under vattenbärarens tecken är utomordentligt behaglig i sällskapslivet och samhället. Hon är graciös, vitsig, klyftig och ytterligt anpassbar på samhällets alla nivåer, höga som låga.

Hennes brist på misstänksamhet under normala förhållanden är särskilt bra. En resande försäljare borde finna sin drömflicka i den typiska vattukvinnan. Om hon kommer på dig med att verkligen vara otrogen kommer hon att få djupa sår i sin känsliga personlighet. Det förstår du i samma sekund som du ser in i de där märkliga, drömska ögonen. Men hon missstänker dig inte utan orsak och hon betvivlar sällan dina ord. Den typiska uranuskvinnan kollar dig aldrig när du har gått genom att telefonera till ditt kontor, inspektera dina näsdukar efter läppstift och manchetter efter blonda hårstrån. Hon letar inte själv efter spår efter otrohet. Men innan du tillskriver henne alltför stor godhet så uppfatta den där bristen på intensiv svartsjuka som något mera än karaktärsstyrka. Dessutom har hon så många utåtriktade intressen och så många människor som hon är intresserad av att tala med att det inte blir mycket tid över för henne att oroa sig för vad du håller på med när du inte är innom synhåll. Om hon å andra sidan egentligen inte verkligen behöver dig kommer den där moraliska styrkan att fungera omvänt vid det första tecknet på otrohet. Hon kommer helt enkelt bara att gå sin väg. Försök inte blåsa liv i glöden i så fall. Den finns ingen glöd kvar. Givetvis kan ni fortfarande vara vänner. Varför inte? Hon har inget emot det.

De utanuskvinnor som engagerar sig i utomäktenskapliga affärer är sällsynta. De kan frestas i exceptionella situationer men ett oärligt förållande går emot deras kemi. Det dröjer inte länge innan ett dolt förhållande avbryts för alltid. Men ändå förekommer det många skilsmässor för vattukvinnor. Det finns ett skäl. Om en situation blir outhärdlig kan utanuspersonligheten plötsligt bli alldeles kall. Kvinnan kan försvinna en dag för att aldrig vare sig se sig tillbaka eller återkomma. De söker inte och njuter inte av skilsmässor men de är inte samma chocker för dem som för deras mer känslosamma systrar. Eftersom hon är en sådan individualist, med en lista av vänner som är flera mil lång, tvekar vattukvinnan aldrig inför att klara sig på egen hand ifall så skulle behövas.

Försök inte dissikera hennes privata tankar. Det är inte så man spelar spelet med vattumän och vattukvinnor. Hon håller sina motiv dolda och får en pervers njutning av att medvetet göra dig förvirrad. Hon är i allmänhet nästan för sanningsenlig men kom igåg att det är en sak för henne att ljuga och något helt annat att avstå från att säga hela sanningen.

Det är betryggande att veta att en vattukvinna kan hålla i slantarna. Det vill säga om du inte har för avsikt att lång pengar av henne. Hon kanske säger ja en gång eller två men om du inte betalar tillbaka i tid kan hon bli kallare än din bankkamrer när du har underlåtit att betala in avbetalningen på bilen. Vid de sällsynta tillfällen då hon själv accepterar ett litet lån betalar hon tillbaka vartenda öre utan fördröjning, ursäkter eller kvinnliga tricks.

Hennes yttre uppträdande är förbryllande. De flesta vattukvinnor är älskliga och har en sökande, trånande skönhet. Men de är föränderliga. De kan ge intrycket av fint vispad grädde och sedan plötsligt änddras till salt pizza lika snabbt som en blixt. De är under alla förhållanden utomordentligt intressanta att beskåda. Vattukvinnans sätt att klä sig kan få dig att stoppa upp och bara titta. Det finns några av dem som skulle kunna pryda omslaget till en modetidning men den genomsnittliga vattukvinnan är allt utom konventionell när det ägller sin klädsel. Hon kan bära utstyrslar som en zigenare skulle avundas henne och hennes nakna individualitet kan åstadkomma en del mycket unika kombinationer. Hon är vanligen den första att bära något nytt inneplagg eller lägga sig till med någon ny innestil oavsett hur vansinnig denär men ändå kan hon också hålla sig till mormors stil, till och med mormorsmors. Med typisk vattumanslikgiltighet blandar hon gårdagens spetsar med dagen metalliska overall och effekten kan vara rätt förbluffande. Hon kan bära ett speetsnattlinne vid en bankett, strutsplymer på stormarknaden, byxor på operan, gymnastikskor på teatern, diamater när hon går på Zoo oc toppa det hela med ett bleknat förkläde som hon hittat på en loppmarknad.

Din vattukvinna har förmodligen en ovanlig frisyr. Hennes lockar är lika oberäkneliga som hennes personlighet. De kan bäras flätade, kammade, i svinrygg, flödande nerför huvudet som ett vattenfall. Håret kan vara kortklippt som på en marinsoldat eller falla långt nedanför axlarna. Det kan vara lockigt a´ la Mary Pickford eller rakt oc stripigt. Men en sak kan du lita på: Hennes hår liknar inte någon annan kvinnas på den här planeten.

Ett samtal med henne kan vara märkligt för att uttrycka sig milt. Hon har ett charmerande sätt och uppträder vanligen blygt och reserverat. Sedan kommer ett av de där plötsliga utbrotten och ut hoppar en anmärkning som saknar varje relation till vad någon annan säger eller har sagt. Andras hjärnor kan fortskrida i tämligen logiska steg men hennes sicksackar in i morgondagen och tillbaka till dagen igen utan större känsla för riktning än den blixt har.

Tala aldrig nedlåtande till en vattukvinna. Hon avskyr att inte uppfattas som din jämlike och en osympatisk attityd kan få henne att dra sig tillbaka och bli omöjlig att nalkas. Hon lyssnar tålmodigt när du ger henne dina råd men det finns något i utanuspersonligheten so förhindrar henne att följa råden uttryckligen. Hon kan inte hålla sig till receptet när hon bakar en av sina goda kakor liksom hon inte heller kan parkera sin bil precis där du har sagt åt henne att göra det. Hon har en liten märklighet i sitt tänkande som får henne att tro att bara en liten ändring i vad det vara månde kan förbättra det. Men hon ler behagligt när hon gör saker och ting på sitt eget söta sätt. Hon har en ständig drift att experimentera med nya sätt att laga kaffe, fylla sin reservoarpenna, sätta fast sina skridskor eller kors gatan. Hon kan bära sin ylletröja bak-och-fram, blanda sin konjak med mjölk, sätta blommor i en akvarieskål, skölja håret i rakkräm eller göra en klippträdgård i japansk stil till ditt skrivbord. Men fråga henne inte varför. Det vet hon inte själv.

Din vattukvinna kan flyta genom sina dagar och nätter med hela en stolt svans grace men hon kan bete sig som en klumpig liten björn i romantiska situationer. Kärlekssånger om människor som bara har ögon för varandra uppfattar hon som fåniga. Det finns så många underverk för hennes ögon att beskåda i denna värld att det förefaller henne vara ett slöseri att två av dem bara blickar in i varandras djup. Hon är glad att låta dig ta hennes hand och gå vid din sida medan hon lyckligt beskådar solnedgången, en antik bil, mjölkbudets häst, en gul soptunna eller en röd ballong som fastnat i ett träd. Men distrahera henne inte med alltför mycket närhet. Låt henne gå ensam genom sitt underland när hon vill så kommer hon aldrig att ifrågasätta dina utflykter med grabbarna.

Det snabbaste sättet att förlora henne är att visa svartsjuka, besittningsmani eller fördomfullhet. Du måste tycka om hennes vänner, som är av alla märkliga storlekar och skepnader. Hennes omdömesförmåga kanske till att börja med varken förefaller sund eller förnuftig för hon mer månaer och år framåt i tiden. Vattukvinnan lever i morgon dagen och man kan bara besöka den genom henne. Vad hon säger kommer att besannas, kanske först efter många förseningar och mycket besvär men det kommer att besannas.

DETTA, ANTAR JAG, ÄR NÄR ALLT KOMMER OMKRING DET MEST SPECIELLA MED DIN KVINNA. HON ÄR LITE MAGISK.

error: Content is protected !!