December

Första advent har sprungit förbi, nu är det den fjärde december. Snart har detta år tagit slut. Känns som om detta år gått otroligt fort.

Ett omtumlande år, känslor upp och ner. Ork som kommit och gått. November har varit mörk, knappt en solglimt har smugit sig förbi de grå molnen. Hörde på nyheterna att det varit den mörkaste november på ett x antal år. Inte konstigt att jag varit mer trött än vanligt. För vare sig jag vill eller inte påverkas jag väldigt mycket av solens frånvaro. Och jag är inte den enda som påverkats. Många runt mig har också varit trötta och hängiga.

Men varje dag är en ny möjlighet och nya krafttag tas av var och en. jag vet egentligen inte vad jag ska skriva idag. Kände bara att jag ville skriva något. Bara för att jag ska “flytta” innebär det inte att det ska bli tvärdött på denna sida igen. Känns ändå skönt att skriva av mig, även om det handlar om ingenting. Sen ifall ni tycker att det är ointressant. ja, då får ni återkomma en annan dag. Så är livet.

Nä, snart ska jag gå och äta med ett gäng härliga människor. Men vad det är för mat kan jag inte avslöja. För det vet jag inte, haha. Alltid lika spännande.

Igår var det fläskfilé (tror jag) och svartpepparsås. Det var otroligt gott iallafall. Senare på kvällen drack vi glögg (alkoholfritt för mig) och surrade långt in på kvällen. Innan maten låg jag och lyssnade på poddar och vilade innan maten. Men tiden gick tydligen väldigt fort. För helt plötsligt knackade det på min dörr. Jag var saknad i matsalen. Det var ju kul faktiskt. Såg nog hyfsat nyvaken ut, då jag legat på soffan. lagom mosig i ansiktet.

Men jag tror nog att jag kunnat somna där, ifall det inte knackat på dörren. var rätt trött efter en intensiv dag. Kommer nog hänga på rummet idag, då det är hockey på tv:n och det är ju inte mitt största intresse direkt. Så poddar och musik mys blir det nog för mig. Kanske att det blir en tidig kväll med.

Imorgon kommer jag förhoppningsvis att hinna gå på nomineringsmöte. Det är den tiden för kommunal nu. Ska bli intressant att vara med på. Även om jag inte är med. Jag har sagt ifrån det. Känner mig inte mogen för det. är ju rätt nykläckt i detta område.

Nä, snart är det middag, så jag avslutar detta inlägg nu. Hoppas även att ni får en bra kväll. Och att ni klarat er därute i halkan som spridit sig över landet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!