Julbord

Nu är årets julbord avklarat. Här var nästan hela arbetsgruppen med. Kul med bra uppslutning (tror jag det heter).

Vi valde att äta på Old Oak (Eken) och där ser vi att det även var Quiz-kväll. Vi delade upp oss och det gick inte bra. Asgarv. Men mitt lag fick iallafall fyra rätt. Quizet hade inriktning på bygg. Men trodde faktiskt jag hade bättre koll än jag hade.

Maten var jättebra. Jag tog både förrätt, varmrätt och efterrätt. Förrätten var vitlöksbröd med sås till, Halloumiburgare med sötpotatis pommes (sååå goda) och marängsviss.

Även denna kväll var den en trubadur på plats. Han hade en egen spellista. Tyvärr måste jag säga att han Inte fick någon bra kontakt med publiken. Eller så var publiken inte intresserad. Vi försökte önska låtar, men det gick inte så bra. Hans stil kan jämföras med musik i en pianobar, fast med gitarr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!