AfterWork

Mysig kväll med några medarbetare. Det var inte hela gruppen som kunde vara med tyvärr. Men trevligt hade vi på vår afterwork.

Vi hade bokat bord på Bowlingen i Sollefteå. Där är det asiatisk mat och jag valde vegetarisk sushi. Den var väldigt god måste jag säga. Det enda jag fick fylla på med var wasabin. Den tar alltid slut på en gång. Påfyllningen brände bra i näsan, haha.

Sedan bowlade vi (såklart) och det gick bättre än förväntat. Jag fick en strike, Jippie!! Helt oväntat måste jag säga. Början på spelomgången blev som jag hade förväntat. Klotet rullade i rännan. Det är så jag är van att det blir.

Vi hade iallafall riktigt trevligt. Sedan fortsatte några av oss till Old Oak (Eken som vi även säger). Tanken var att bara gå in och sitta där en stund. Sen såg vi att det var en trubadur som skulle spela. Vi hann precis gå in innan de började ta betalt.

Sen hittade vi ett bord och hade trevligt där. Då jag både körde och skulle jobba dagen efter, blev det mycket kaffe och Cola den kvällen. Det var inte meningen att vi skulle stanna där så länge. Men ops, jag och en till stannade tills det stängde. Trubaduren var ju otroligt bra.(Inget samarbete i detta inlägg) Han heter dessutom Anders Mattsson. Körde hårt hela kvällen utan spellista, publiken var den som skapade spellistan åt honom.

Jag är väldigt glad att vi stannade kvar, för nu vet jag vilken trubadur som jag ska hålla ögonen öppna för. Helt klart värt att betala inträde för. Även om jag kom hem jävligt sent och skulle upp tidigt dagen efter. Fast i och för sig gjorde det ingen skillnad, på när jag brukar somna vanligtvis. Det var värt det. Så bra var han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!