Lugn Allhelgona med träningsvärk

Hoppas ni hade en underbart bra alla helgons helg. Det hade jag. Stannande hemma och hade planer att se på film på kvällen. Men så blev det inte riktigt.

Markrören som elen ska dras igenom i hade kommit. Jag och pappa kopplade ihop dem, drog igenom ett ledsnöre? tror jag det kallas för. Sedan grävde vi igen allt som pappa plöjt upp. Ja, jag tyckte det såg ut som han plöjde, för så snabbt gick det för honom att gräva 21 meter och drygt 45 centimeter djupt. På kvällarna i mörkret. Vilken stjärna va.

Men då tyckte jag att jag åtminstone kunde få vara med att fylla igen. Vilket jag gjorde. Och tur var väl att rören kom så pass snabbt. För det hade börjat frysa till. På vissa ställen var jordhögen stenhård. Gick knappt att komma igenom. Sedan sågade pappa ned en hyfsat lång och svinigt tung!!! tall. Som han drog på plats medan jag fortsatte skotta tillbaka jorden.

Jag provade att hjälpa till. Och jäklar vad tungt det va. Jag fattar inte hur han fick dit den efter nya infarten. Men han har sina knep.

Dagen efter märkte jag att jag hittat lite nya muskelgrupper. Eller nya och nya, dom har nog funnits där i hemlighet. Jag råkade nog bara aktivera dom så där chockartat.

Somnade som en stock på kvällen. Gjorde min klassiker: “ska bara sträcka ut ryggeni soffan”. Vaknade till kl 23:00. Det var min powernap. Gjorde i ordning en svingod hemmapizza på svart pizzadeg. Fanns tillfälligt på Ica kvantum under halloween. Såg ut som en gigantiskt lakritsbit. På den slängde jag dit mycket kebab och lite tonfisk. En massa grönsaker och mozzarella. Åt två bitar (typ halva pizzan) och slocknade i soffan efter det.

Dagen efter inser jag att pizzan fortfarande ligger framme. Gissa om jag blev sur. Den pizzan var ju bara bäst. Men då den legat framme över natten, var det bara att slänga bort en halv pizza. Senare på söndag kväll gjorde jag en till pizza. hade egentligen andra planer för den degen. Men nu blev det en helt vegetarisk pizza. Får se om jag får till att lägga upp nån bild på det hela. Verkar inte som att mina bilder vill vara med. Eller så är det något annat vingel. Vad vet jag. Tekniken vill iallafall inte som jag.

På den vegetariska pizzan hade jag: brysselkål, svarta oliver, vitlök, sushi ginger (ingefära till sushi typ, eller inlagd ingefära i strimlor), tomater, majskorn, champinjoner och riven ost. Den blev också riktigt god. Och den somnade jag inte ifrån, tack och lov. Annars hade det ju ta me fan varit på gränsen till matmissbruk faktiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!