Happy Halloween :)

Ja, idag är det Halloween. Hoppas ni får en underbar sådan och att ni firar med måtte. Det är ju faktiskt roligare att komma ihåg hur man firade, eller hur

Förra året var jag på Hallsta Berget och firade nyktert. Men kul hade jag. Fast i år kommer det tyvärr inte bli något. Jag kommer hålla mig hemma, då jag som sagt varit väldigt trött.

Varav jag önskar att ni får en otroligt härlig dag och helg. Vet inte än om jag ska åka till bror eller inte. Ska lyssna på vad kroppen säger. Men det hade varit roligt, med ett för mig otraditionellt firande. Haha. Det vill säga, inget skräckinjagande smink. Bara vara jag. Vilket kan vara skrämmande nog. Mouhahahahahaaaa!!

Sen ska jag nog ta nya skott på mina Palettblad. Dom andra jag tog dog i röran. Men de kan behövas att dom toppas, så det kommer att passa bra. Innan det blir vinter och de går in i vintervila. Jag har flyttat mina Palettblad in till vardagsrummet med. De ska ju helst inte stå i ett sydfönster och de kommer de inte att göra i matsalen (fd vardagsrummet).

Nä, nu ska jag se om posten har kommit och flytta några rör, innan det är dags för allt annat. Vad ska ni göra idag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!