Torktumlare på ingång

Hej gott folk

Sitter och dricker kaffe, samtidigt som jag grejar på hemma. Jag ska ju få en torktumlare levererad idag. En kondenstumlare som inte behöver någon särskilt placering. Den gamla tumlaren hade ett rör? som gick mot en ventil till utsidan. Troligtvis för att få bort kondens som bildades. (ser ni vad jag (inte) kan, haha) Det blev väldigt fuktigt i källaren då den hade använts. Och ett utsug startade vid en viss fuktighet, typ.

Men nu kommer jag slippa det problemet. Nu blir det bara fuktigt efter jag duschat. Eller ja, beroende på om jag tagit en lång eller kort dusch.

Var på jobbet hela helgen. Gick bra. Även om jag nog skulle ha varit hemma några dagar till. Egentligen.

Nä, nu ska jag fortsätta. Leveransen ska ske mellan 12-17 tror jag det va. Men jag vill ju vara anständigt klädd och klar då den kommer.

Ha en underbart bra höstigt klar dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!