Viktig värme vintertid

Ledighet med andningspaus. Tog cirka 4 dagar för mig att varva ned. Så egentligen skulle jag nog ha varit ledig lite mer. Men ska se till att ha mer ledigt framöver. För min hälsa är viktig helt klart. Både för mig och min omgivning.

Under ledigheten har jag fått bergvärme installerad och blev klar betydligt tidigare än planerat. Ingen nackdel. Allt med bergvärmen gick väldigt fort måste jag säga.

Jag hade tur, då de installerade och borrade hos mig, medan de väntade på en leverans som blev försenad. Så hädanefter kommer jag ta värme från marken istället för att köpa hem 2 till 2,5 kubik olja varje år. Det är Inte billigt kan jag säga.

Firman som fixade detta är ett lokalt företag, Bergvärme i från Långsele. Trevligt gäng som arbetade mitt i mitt stök. Och jag överlevde det. Dom överlevde det. Mina kattor överlevde det. Alla nöjda.

Det innebär också att nu när det är klart, ska jag lägga ut möbler som jag inte längre vill ha kvar/som tar upp för mycket plats. För det är smockat med möbler. Och jag har upplevt det som ett moment 22. Vill få bort grejorna, men har inte velat att de ska komma hit folk.

Då kommer den andra problematiken, ta betalt. Hur mycket ska saker få kosta? Men egentligen har jag nog bestämt det med. Det ska inte vara för dyrt, då är det ingen som köper. Men samtidigt vill jag inte skänka bort grejorna heller.

Nu när värmen är installerad och klar, ska jag fortsätta med köket. Jag ska ta fram en timmervägg. Även om jag egentligen hade velat ta fram alla timmerväggar i köket. Men frågan är ju hur mycket det kommer att blåsa in under vintern. Om timmervägg nummer 1 är snygg, kommer jag att överväga att ta fram flera och täta ytterväggarna med lindrevning (tror jag det heter).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!