Lång landningsbana

Hej igen

Nu har jag bott i Sollefteå i ett år. Antog att jag skulle ha landat vid det här laget. Men så är inte fallet. Det är som en berg- och dalbana. det går upp och det går ner. Sen går det runt, runt och runt.

Jag trivs helt underbart i huset. Där det har blivit en ny infart. Kommer att underlätta skottningen i vinter. Jag har även investerat i bergvärme. Vilket kommer bli billigare än oljepannan jag har kört med nu. Köket är inte klart på långa vägar. Men det gamla trägolvet är framtaget, så jag har kommit en bit på vägen.

Det jag gjorde från början i köket, var att ta bort bänkskåpen. hade planer på att ta ned överskåpen också. Men det kommer jag inte göra. Jag ska istället byta ut köksluckorna.

På jobbfronten går det rätt bra. Jag har bra arbetskamrater och ett jobb som jag trivs med. Nya arbetsuppgifter och jag utbildar mig för att bli arbetsplatsombud. Den biten får jag se hur det går med. Det känns lite klurigt just nu faktiskt.

Det enda som ska falla på plats är att jag ska hitta min plats. Vissa perioder går allt klockrent. Andra dagar går det superbra.

Känns som om jag har gått in i en period av prestationsångest, eller så har jag fått höstdepression. Vet inte riktigt vilket som skulle vara värst faktiskt.

Något som jag har saknat, är att skriva här. Det är bara det att jag inte vetat vad jag ska skriva. Jag saknar även dansen och mina gamla vänner.

Men där får jag bli mer aktiv, så dom inte tror att jag inte vill umgås med dom längre. Sen är planen att ta upp gamla bekantskaper med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!