Andra Maj Välkommen

Ja, då har vi med raska steg vandrat in till Maj 2019. Och den andra dagen så snöar det rejält. Efter att ha haft temperaturer på cirka 18 grader varmt, får vi runt -10 nattetid. Förhoppningsvis bara en natt.

Vad ska man säga? Sveriges klimat i ett nötskal innan sommaren. Eller är det till och med en del av sommaren? Det har ju faktiskt hänt att vi fått snö på midsommar. Så alldeles förvånad är jag inte, men hoppas kunde jag ju göra iallafall. Särskilt nu när jag har sommar däck och allt.

Hoppas ni haft en bra sista april. Jag tog det lugnt och åt lite gott. Men något spring på stan blev det inte. Det gjorde jag i ungdomens dagar. Men även om snön har fallit hela dagen idag, är jag glad. För värmen är på väg.

Just ja, Jag har ju faktiskt varit med på ett Webinar med Linda Hörnfelt lalinda.se

Hon har haft ett webinar i början på året och en utbildning i att Skapa sitt personliga varumärke i sociala medier. Inför sina utbildningstillfällen har hon webinars och denna gång blev det så populärt att hon har ett extra den 7 maj 2019 klockan 19:00. Om du är intresserad kan du anmäla dig här.

OBS Detta är INTE sponsrat. Jag tyckte den var bra, men kurstillfället funkar tyvärr inte för mig i nuläget. Men jag kommer vilja gå den framöver. Vem vet så kanske just Du har möjlighet att gå utbildningen.

Jaaa, sen har jag ju deklarerat också. Alltid lika kul varje år. Och lite krångligare blev det ju efter att jag sålde lägenheten förra året med. Men den kom in igår redan och nu är det bara att vänta och se hur det blir. Jippie.

Nä, nu lite vardagsskoj, som att slänga in lite tvätt i maskinen eller så. Samt att jag bör nog elda lite i spisen idag. Lite kyligt har det ju blivit.

Ha det bra och tag hand om varandra godingar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!