Blötsnö

Verkar som att våren missat oss i Ångermanland. Det har varit snöblandat regn hela helgen. Vilket gör att större delen av gården där jag kör blivit en leråker. Men förhoppningsvis är det sista året det blir så. Sen kommer det att vara minusgrader denna vecka ut på nätterna. Vilket gör att den metrologiska våren får vänta. Det ska vara plussgrader under sju dagar i rad om jag förstått det hela rätt.

I sommar ska jag verkligen fixa infarten och göra om. Jag vill ju kunna parkera rätt nära huset. Jag är inte så förtjust i att parkera bakom ladan jämt. Där finns en carport. Som kommer att åka den dag ladan åker i backen.

Men skulle ju gärna kunna bygga upp en ny carport, för det är ju inte helt fel med en carport om jag så säger.

jag fick bort ett överskåp och underskåpet i köket. Med hjälp av pappa. Han fick komma och ta bort en del. Särskilt när det hänger kablar lösa i. Efter att jag backat in i elskåpet, ville jag Inte chansa något mera. Jag skulle ju ta det lugnt med renoveringen i köket. MEN det kliar som fan i fingrarna att börja ta bort mer skåp …. Får se hur jag gör som. Och sen hur jag gör med att ta fram timret. Det har ju faktiskt blivit lite svalare i köket sen jag tagit bort lite grejor. Så det tål att tänka på hur jag verkligen ska göra med ytterväggarna.

Jag vill ju inte kyla ner hela huset, bara för att jag vill ha timret framme.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!