Kam jag ringa

Tjo vad glad jag blev, när jag faktiskt fick igång snöslungan i måndags. Snyggt (nästan) blev det också. Synd bara på allt grus som jag slängt ut. Haha.

Nu har jag äntligen fått ned ett överskåp i köket denna lördag kväll. Fy fan vad det satt fast i väggen. Som synden själv, måste jag säga. Underskåpet som jag trodde skulle sitta fast som synden, var tvärtom. Det var ju bara att dra bort istället. Nu är det bara en skiljevägg kvar att ta bort också. Yay, sen är en del av köket bort. Sen är det bara resten kvar. Haha. Eller mouhahahaha!!!

Sen har jag surrat med bästa Mona (Kam jag ringa). Vi har vårt interna skämt där. Det var helt underbart att få surra med henne. Länge sedan sist. Tyvärr, måste jag säga. Men vi ska bli bättre på att surra med varandra (eller hur var det? :P)

Tvi tvi ta i trä. Har inte kört fast något mer sedan jag skrev sist. Känns ju jäkligt bra. Börjar bli tröttsamt att köra fast hela tiden.

Nä, nu börjar klockan att bli mycket. Ska glo lite på tv, sen ska jag sova.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!