litenskog

Sug mer, det håller längre

Kallt, snöigt, men ack så vackert. Även om jag svär över snön, skulle jag inte vilja vara utan den. Utan en riktigt vinter, kan jag inte uppskatta sommaren ordentligt.

Nu i veckan skulle det komma snö. Mellan torsdag och fredag kom det cirka 30 centimeter snö. Kan ha kommit mer också. Blev lite orolig i fredags när jag åkte till jobbet att jag skulle köra fast på gården. Voila! Gick utan problem att köra ut på lilla vägen. problemet uppstod senare, när jag skulle köra ut på stora vägen. Bilen stannade på typ samma ställe som Volvon. Och det gick bara att backa. Snacka om deja vu …. Men efter två hinkar med sand och en jäkla massa snöskottning ( nästan 40 minuter!!) och en bilfri storväg kom jag iväg. Satt och pratade med mor min under tiden. Ifall hon skulle behöva komma och hämta mig. För att komma till jobbet. Men det gick ju bra (tack och lov) och jag blev inte så sen till jobbet denna gång.

Sen när jag kom hem, skulle jag starta snöslungan jag köpt. Tror ni den startade? Nope. Den gnuggade och sen hände det inte så mycket mer. Med elstart, så jag är för svag för att dra igång den, fortfarande. Vilket gjorde att jag handskottade gården. Tog bara 3,5 timmar. Började skotta vid klockan 17:00, blev klar cirka 20:30-20:45. efter det drog jag iväg på affären.

Var jätte hungrig när jag kom hem, så jag gjorde en vetetortilla pizza med fläskfilé och banan. Så gott så ni kan inte tro det. Efter det gick jag och renbäddade och la mig i sängen för att sova. Idag har jag lite träningsvärk, men inte så mycket som jag förväntat mig. Har ätit en tortilla lunch med babyspenat, druckit mitt kaffe. Sen ska jag fortsätta packa ner och sortera ut grejor. För jag vill ha det klart tills jag börjar renovera köket. Något som jag varit sugen på länge. Och jag misstänker på att det finns ett jättefint trägolv gömt under platsmattan i köket. Kan inte ni hålla era tummar för att jag har rätt om det.

Nä, nu ska jag fortsätta, solen skiner ute så jag tar nog mitt kaffe på altanen. Ha en underbart bra dag ni med, vart ni än är.

P.s. Angående rubriken så handlar det om karameller, inget annat D.s

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!