kycklingsallad

Brrr

Just som jag sa. I morse var det hela – 17 C. Brrr. Bilen starta iallafall, fast den stått utan motorvärmare. Men senare på eftermiddagen var det lite sämre. Då ville den nästan inte starta. Men jag körde någon extra mil för att ladda batteriet. Sen när jag kom hem fyllde jag på med glykol och spolarvätska. Tur att jag tittade. det var inte mycket kvar av något av de. Kunde ha slutat illa, men det gick bra.

Idag lyxade jag även till det. Hängde med en person till sjukhuset och då passade jag på att äta lunch där. Cafeterian på Sollefteå sjukhus har en väldigt god Dagens lunch, där man plockar ihop det man vill ha i.

Jag tog nån couscousblandning, bönor, ärtor, gröna oliver, vitkål, jalapeño och sen valde jag kyckling till det. Riktigt gott va det. Sedan ingick bröd och dryck till det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!