När kroppen strejkar

är jag inte glad.

Först har det ju varit tokvarmt, vilket jag inte tycker om. Sen får jag bihåleinflammation. Yay! Som vanligt då det är varmt och jag kör fläktarna i bilen på full fräs. Tur i oturen att jag inte fixat till ac´n. Då hade det garanterat blivit än värre.

I samband med bihålorna har jag dragits med nackspärr till och från. Eller jag hoppas att det är nackspärr iallafall. Blir lite orolig över att det kan vara sviterna från decembers avåkning med bilen med.

Jag ansåg ju inte att jag behövde någon ambulans. Hade ju bara lite ont i knäna. Vilket resulterade i att min nacke ej blev röntgad.

Men nu ska jag inte måla fan på väggen. Håller tummarna på att det är en tjurig nackspärr. Har tänkt att gå till vårdcentralen till veckan, för jag börjar bli en smula less faktiskt. Men bihålorna har gett med sig iallafall. En liten ljusglimt värd att nämna.

Bilen fungerar nu. Efter många om och med. Några turer till bilverkstan blev det. Finns definitivt roligare saker att lägga pengarna på än det.

Tänkte gå ut under laxfestivalen med. Men när jag kom till stan, fanns det ingen parkering. Några varv senare i jakt på en liten p-ruta gav jag upp och åkte hem.

Men jag har iallafall gått på bio. Det blev mitt sommarnöje. För nu under Urkult jobbar jag och med min nacke kan jag glömma att åka dit och kika.

Nä, nu ska jag gå och sova. Eller sitta och sova. Jag vill ju komma upp ur sängen i tid. Då blir det att sitta och sova. Då slipper jag rulla ut ur sängen liksom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!