Go to ...

FundinsResidens

Stygg Smart och Singel

RSS Feed

16 juni, 2019

Pole For Life


Nu har andra Pole For Life gått av stapeln. det skedde den 28/4 2018.

Dansarna från PolePointStudio i Sundsvall var lika bra som vanligt. Bra shower och bra saker på auktionen. Årets tema var 80-tal och vi besökare uppmanades att komma i 80-tals stuk.

Och ja, jag hängde på såklart. Jättetjusig i mitt chockrosa läppstift …. eller inte. Asgarv. det enda som jag saknade var en freestyle. Då hade min utstyrsel varit perfekt.

jag 80-tal

80-tal jag

Kan ju även säga att det kändes konstigt att sitta i publiken denna gång. Under den första Pole For Life deltog jag ju på scen. Men blev lite tårögd då och då kan jag erkänna. Saknar studion och alla härliga dansare där.

I år samlade de ihop 43 125 kronor till cancerfonden och hjärtebarnfonden. Riktigt bra gjort må jag säga.

jag80talet

Jag 80-tal.

Det enda som jag tycker är surt är att tidningen inte skrev om denna välgörenhetsgala. Som jag kallar det. Njus skrev visserligen om den. Men nog hade Sundsvalls Tidning kunna varit där och gjort ett reportage tycker jag.

Visst har jag snygga lockar i håret. Tog hela 45 minuter att få till. Snacka om att jag blivit en amatör gällande hårfrisyrer, haha. Glad var jag iallafall när jag åkte hem till Sollefteå i mörkret iallafall.

Tags: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!