Framtid och funderingar

Sitter ofta inne på Arbetsförmedlingens hemsida och kikar. Kul att se vilka jobb som kommer in och vilka som inte kommer in.

Har sökt lite olika jobb, även om jag har ett vikariat just nu. Men det kommer ju en tid efter det också. Så jag måste ju hålla mig ajour som det så fint heter.

Via facebook såg jag att de efterlyste Röntgensjuksköterskor i bland annat Sollefteå. Blev nästan lite sugen att läsa. Samt att jag hittat andra kurser jag vill gå. Men frågan är ju hur stor chans man har att få jobba i Sollefteå. Det kommer bli en hel drös som kommer studera till det nu kan jag tro.

Sen har jag inte csn så det räcker till för hela studietiden heller. Men drömma kan jag göra iallafall.

Finns mycket jag skulle vilja prova på, men det är lättare sagt än gjort att få in en fot. Men jag kör vidare och slänger in ansökningar på det som är intressant och roligt. Som jag tror är roligt iallafall.

Är till och med sugen på att prova något jobba hemifrån. Men helst med en liiten fast grundlön. Fast det finns det mindre av. Behöver inte vara heltid heller. Typ ett extrajobb eller så.

Får se vad tiden ger med sig. Än är inte äventyret slut

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!