Helgen som varit

I Lördags var jag och grattade mormor som fyllde 85 år. Köpte en fin bukett, som jag dekorerade lite. Och nu menade jag lite, köpte till två skyltar, Kram och grattis. Inte någon överdekoration för en gång skull.

Andra som också kom dit var mina kusiner med respektive och barn. Har inte träffat dom på evigheter. Inte ens att jag hunnit träffa deras barn, varav den ena börjar komma upp i tonåren. Vi som va som ler och långhalm när vi var små. Sen var det underbart väder också. Sex grader varmt. Så jag var faktiskt sommarklädd typ. Svarta halvskinnleggings och en rödblommig tunika på mig. Samt en sommarjacka. Helt underbart. Det blåste inte ens kallt.

Har varit ledig hela helgen och sovit ut ordentligt. Vilket var riktigt skönt och tydligen behövde jag det.

Just ja. I Fredags kom även Anticimex på besök, då jag ändrat i min  försäkring. Huset blev klart godkänt. Fick även tips på hur jag kan förvärma vedspisen, då jag inte eldat på länge i den. Det tipset fick jag efter att han tyckte det luktade brandrök uppe …. hrmf, sa jag då. Och berättade att det rykt in rätt bra då jag eldat. till och med brandlarmet löstes ut. Pinsamt, men så blev det.

Men hädanefter då jag inte eldat på ett tag, ska jag göra som han tipsade om. Ska bli spännande att se om det funkar. Eller om kajorna byggt ett  nytt bo i skorsten.

Snart är det måndag igen. Och då är det jobbelijobb. Då känns det extra bra att känna sig utvilad. Det har jag inte gjort nu på ett tag faktiskt.

Hm, vad har jag gjort mer i helgen då? Jo, var och hälsade på föräldrarna. Allt bra i deras stuga med. Har även gjort ett test via Securitas. Sökte dit och fick vara med. Kul att ha blivit utvald. Men kan ju inte  påstå att det kändes som om provet gick bra. Iallafall inte på alla delar.

Tanken var också att jag skulle gå ut i helgen och lyssna på musik. Men gick och lade mig tidigt istället. Skulle nog ha blivit tagen för fylle sovning vid borden ifall jag gått ut. Mmm, så pigg va jag.  Men nästa gång ska jag tametusan gå ut och lyssna på musiken. Är tanken iaf.

Söndag var en snöig dag. Det har kommit en hel hög med nysnö. Igen. Till och med jag som gillar snö, börjar bli en smula less nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!