2017 blev 2018

Jo, den lever. Men uppdateras inte på det viset jag hade planerat under 2017.

Det har varit en massa rännande under 2017, mellan lägenheten och fritidshuset. Det har fixats med internet, strömavbrott, oljepanneavbrott och liknande roligheter.

Semestern 2017 befann jag mig i fritidshuset hela tiden. Det var helt underbart. Något som blev mindre underbart var att komma tillbaka till lägenheten. Efter en månad av tystnad runt om mig, blev det helt plötsligt mycket ljud. Ljud som jag inte lagt märke till förut. Tänk vad fort jag vande mig vid stugans ljud.

Nu kanske det låter som som det bara är negativt med lägenheten. Men det är det inte. Bara att det är mer ljud runtomkring, som jag inte tänkt på innan. Troligtvis för att jag var van det. Har ju bott där i drygt elva år. Vilket inte är dåligt för mig. Tidigare bodde jag som längst cirka fem år på ett och samma ställe innan jag flyttade på mig. Vilket säger en hel del om hur bra jag har trivts.

Det är en superbra förening hos Riksbyggen. Ordning och reda och raka puckar när jag har frågat om något. Inget kanske eller något sådant fjoller. Jag kommer sakna de grannar jag haft mest kontakt med, vicevärden Kristina, och vaktmästarna (som inte ville följa med till stugan).

Blev mycket att fundera på och det var det jag gjorde. Medan jag for upp till stugan varje lediga dag jag hade. Ni börjar kanske förstå åt vilket håll det lutar åt, eller hur.

Mycket står på spel. Mycket saknad kommer det att bli. Mycket som skulle ordnas.

Hela hösten körde jag kartonger med grejor till Huset. För det är ingen liten stuga jag köpte. Det var ett hus. Men kallade det för stuga och fritidshus, då jag inte bodde där hela tiden.

Efter mycket betänketid och sökta jobb, sa jag upp mig från mitt jobb. Vilket inte var lätt. Ett bra gäng på det gruppboendet. Både personal och boende. En plats som jag åkt till i fyra år. En fast punkt.

Under december lade jag ute lägenheten på blocket för försäljning. Av det har jag lärt mig två saker. Lägg inte ut en bostadsannons under december och sköt inte försäljningen själv när du får åka ca tjugo mil för en visning. Som inte alltid blev av, för de/den personerna inte dyker upp för visning.

Hm, känner att detta kan bli ett långt inlägg, så jag kommer dela upp detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!