Kartonger och mera kartonger

Känns som jag bor i en låda fylld med kartonger just nu haha. Och av någon anledning samlas skiten i hallen. Hm. Måste bättra mig på det. Skrämmer ju folk.

Jaja, snart kommer det vara några lådor mindre. Men jag har ju värsta i-landsproblemet. Hur mycket av allt ska jag ta med och hur vet jag att jag inte kommer behöva det hemma senare.

Sen håller jag på att förbereda en prepplåda med lite diverse saker. Det ska finnas värmeljus, ficklampa och något ätbart. Både med och utan batteri. Batteribelysning är alltid bra att ha. Sen ska det ju finnas filtar och dryck med mera. Särskilt om det fortsätter att vara så här snöfattigt. Annars hade det ju fungerat att smälta snö. Ska se om jag hittar den där sidan där det står vad man bör ha hemma vid längre strömavbrott och dylikt.

Men försäkringen är avklarad och bokad. Likaså så med elen. Det är nog ändå något av de viktigare sakerna att förbereda. Ja, förutom betalningen av fritidsboendet förstås. Som snart ska ske. Börjar få sådana där bevingade saker i magen. Positivt och spännande må jag säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *