Den röda stugan med vita knutar

Mmmm, återigen har jag varit och tittat på hus. Det två röda hus med vita knutar. Det ena ligger nära jobbet, det andra är en bra bit bort. Det som ligger nära jobbet är betydligt dyrare än det andra.

Men båda objekten har sina fördelar. Samt att de har allt jag vill ha på respektive gårdar. Fast i olika utformningar. Det ena huset väntar jag till och med svar på. För vi var flera som ville köpa det. Och först var villkoret, först med handpenning får köpa det. Men, om det nu stämmer, har det erbjudits betydligt högre summor också. Vilket gör att säljaren är lite rådvill över hur denne ska göra som. Vilket jag förstår.

Även om det känns lite surt. Det ska erkännas. Men hoppet är inte ute, får se om jag får höra något denna vecka eller om det kommer ett svar nästa vecka på hur det blir.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!