Snart höst då

Ja, då har sommaren börjat avta och hösten börjar komma ifatt. Men det gör inte mig någonting. Tillhör ju kategorin som gillar när det börjar bli mörkt ute. Då är det tid för att tända ljusen i lyktorna och njuta av den synen.

Så har det avklarats. Fyra veckor semester och det gick riktigt bra. Första gången jag haft fyra veckors semester. Annars har jag tagit två veckor på våren och hösten. Jag blev inte ens pillrig som jag brukar kunna bli heller.

Jag var till och med på sensommar en dag. Det var när Hoffmaestro spelade. De är ju kung. Men däremot kommer jag inte att köpa en vip-biljett någon fler gång. Så mycket bättre var det inte måste jag säga. Men musiken va ju bra iallafall.

Dagen efter var jag ut igen! Japp, och hungrig som ett svin. Typiskt dagen efter Om jag inte är dålig det vill säga. Men icke så nicke. Drog med mina arbetskamrater på matjakt innan Estreet. Vi va både på Tappas Udda och sen på Pincho (tror det stavas så). Gott var det.

Sen har jag även varit på Salong Pretty Please nya ställe på Storgatan 33. Hm, det var en smula större än förra lokalen. Men jäkligt lätt och hitta. Till och med för mig, som alltid går vilse. Den nya lokalen ligger mellan Restaurang APA och Vezzo (fd espresso house). Och fint var det med, en trappa upp.

Övrigt då? Jo, allt är nog bra. Ska förhoppningsvis på dop i september. OM det kommer finnas några vikarier lediga det vill säga. Sen kikar jag på/efter hus i vanlig ordning. Men men, jag får nog snällt bo kvar ett tag till verkar det som. Jag överlever som sagt. Senare framöver ska jag nog gå på travet också. Det va ju några år sen jag va på en travbana. Ska bli intressant att se vad det är för folk där då.

Det var väl allt för denna uppdatering.

Ha det bra!! Puss och kram och Nyp i stjärten eller där ni behagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!