Musik som är 3-3:30

Hjälp! haha, hur svårt ska det vara att hitta musik som är antingen 3 minuter eller 3:30 minuter långa? Tydligen jävligt svårt. För jag hittar (nästan) bara låtar som är antingen under 3 minuter eller som är över 3:30 (tre och en halv minut)

Annars har det varit en bra vecka. Jobb är bra skit, hjälper mig att hålla reda på dygnets timmar (det vill säga vända på dygnet). Men mitt projekt, som kommer bli min utmaning deluxe detta år. har redan börjat knäcka mig, mouhahahhahah. Eller?

Jag kommer inte skriva ut det än vad det är för något som jag ska göra. Japp, ni läste rätt. SKA göra. Och bara tanken gör att magen vill vända sig ut och in. Det är cirka fyra månader kvar.

Hoppas jag inte börjar drömma mardrömmar om detta nu. DÅ blir det illa med tant.

Men i förebyggande syfte har jag köpt broddar, som är som en sula. EN ganska bra beskrivning. För kondition kommer ju vara bra att ha framöver. Den kondition jag hade tidigare har jag förlagt på något väldans bra ställe. Mmm, så kan det bli.

Vädret? Grått ute, tror det är hyfsat varmt. Det vill säga inte – 22 C. Haha allt över det är varmt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!