Kräks och skiter tårta

Ja, då var födelsedagsveckan över. Tack och lov.

Det känns som om jag skulle kräkas om jag skulle äta mer tårta och skiter tårta gör jag garanterat. Sista tårtbiten åt jag till middag igår.

Men har haft en bra vecka, även om jag var helt slut i slutet på veckan. Sov helskumt hela helgen och jag har slocknat vid kl åtta på kvällen. Åtta??! Jag, liksom. Fast i och försig har jag varit jäkligt social nattveckan som va. Något jag inte brukar vara. Vilket gör att kroppen skrek nog efter sömnen som jag inte hade fått, men behövde.

Veckan avslutades med att jag åkte hem till föräldrarna, då firade både mamma och jag. Vi fyller år på samma dag. Det var mysigt som vanligt att komma hem en sväng. Hela familjen va samlad och lilla brorsonen Beppe har vuxit till sig. Inte att han hade blivit jättemycket större. Men jäklar vad han hänger med. Och pratade som en liten på 3 månader gör. Försöker härmas, formar munnen och “svarar”. Skrattade och vände huvudet mot nya röster. Känner mig dock fortfarande ringrostig när det gäller att hålla i en sån liten, haha. Fast nu behöver jag inte vara lika rädd om nacken. Den har blivit stark som attan. och skjuter iväg med benen rätt som det är. Gäller att vara med så han inte skuttar till och ramlar ned från knäet. Sen var ju även momma med.

God mat och alldeles för mycket tårta. Vi åt kyckling, rostbiff med klyftpotatis och potatissallad. Gott och enkelt. Sen hade lilla lillebrors tjej bakat två cheesecake (stavning där eehh). En citron och en rocky road. Citron cheesecake smakade jag, men inte rocky road. Den vet jag är för söt. Sen kan ni väl inte gissa vad jag hade med mig. Jooo. TVÅ tårtor. En choklad/vaniljmousse- och en smörgåstårta. Och jag hade bakat pizzabullar (som blev uppskattade och bröderna tog med sig en del var hem. Tack och lov)

Ni kanske förstår varför jag skiter tårta och snart kräks på tårta. För jag åt ju även tårta tisdag och onsdag också.

Puss och kram och nyp i stjärten. Hoppas ni får en bra dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!