Upp och ner, in och ut

Hm, idag har väl inte varit min dag direkt. En djävla skitdag måste jag säga. Det har känts som om jag varit en berg- och dal bana. Mitt i allt ringer brorsan och han blir en smula fundersam. Inte alltid han ringer och min röst blir alldeles grötig, försöker hålla tårarna borta. Men han hör ju såklart det.

En sån där dag jag bara vill gräva ned mig och kasta bort nyckeln. Men det är i efterhand ganska skönt att gråta, det rensar en del inombords. Den saken går inte att förneka, helt klart. Kanske är det dags att börja se ett drama i veckan för att rensa ut skiten som sitter som ett skruvstäd. För på bio ska jag inte se drama iallafall. Haha, komma ut från bion och se ut som sju svåra år. Det räcker väl att se ut som jag gör just nu.

Nä, det är Inte på topp just nu. Saker som skulle blivi klara, har inte blivit klara. Och jo, denna gång bad jag om hjälp, men livet kom ivägen så det blev inte så. Vilket gör att jag faktiskt känner mig helt jävla värdelös.

Men brodern, räddaren i nöden, ska komma och hjälpa mig med det sista. Känns jävligt skönt. Kanske jag kan få ordning på saker och ting nu framöver.

Kan vara dags att ändra på rätt mycket i livet känns det som med. Inte bara det materiella, utan även allt det andra. Vet att jag kommer ta mig upp ur detta energilösa hål jag befinner mig i just nu. Men ska skynda långsamt. Inte ha för bråttom.

Mitt i allt mörker finns det ändå ljus. Ett lite skrämmande ljus. Jag ska bli gudmor (eller fadder som det heter idag)…. Lite skrämmande, men känner mig en smula stolt för att dom faktiskt fråga mig. Virrpannan nummer ett.

Så jag ska iväg på dop framöver. Enda nackdelen är att jag kommer behöva stå längst fram och ja, det är väl inte det jag tycker är jättekul direkt. Fast jag tackar inte nej för en sån sak. Blir till att ta ett stort djupt andetag. Skojade och sa att det kan nog vara bra med en pall bredvid. Det är iallafall något jag ser framemot.

Slut på detta deppinlägg. Håll tillgodo, det kommer nog mer glada saker framöver.

Puss och kram och nyp i stjärten.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!