Äntligen

Ha, tittade tillbaka på fakturahistoriken från webbhotellet. Insåg att jag haft det i tio år nu. det är inte dåligt alls må jag säga.

Synd bara att jag inte uppgraderat det tidigare. Hade varit riktigt kul att läsa det som skrevs då jag startade upp den. Då hade sidan varit rejält stor också.

Är nöjd med Scorpion Data och har tänkt stanna ett tag till. Så länge jag orkar skriva här. Även om det kan bli långt mellan gångerna ibland.

Sen är det ju viktigt att säkerhetskopiera sidan också. De sista åren har jag faktiskt hittat ett rätt bra plugin för det. Enda nackdelen är att jag ska komma ihåg att rensa det mellan varven också. oohohh. Inte alltid min starka sida. Men blir bättre och bättre på det med. Det som är det roliga med hemsidor, jag lär mig något hela tiden.

Ska bli intressant att se ifall nya uppgraderingen kommer att funka eller om jag kommer behöva uppgradera en gång till … Hmmm ….

Whooop Whoop!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!