R.I.P Skrållan

Just de, föräldrarnas katt hade hittats påkörd. Fick höra det igår. Det lilla livet fick inte bli mer än ett år. En smal busig Skrållan, men en svans lika yvig som en ekorres. Det såg lite lustigt ut. Men världens mysigaste, som gärna ville hänga runt halsen som en boa.

Ska se om jag hittar någon bra bild på donnan.

Dumt att folk ska köra så snabbt. Särskilt i tätbebyggt område. Tänk om det hade varit ett barn? Men så är inte tänket. Särskilt inte när det gäller kattor tyvärr. De har så lågt värde, förutom för de som äger den. Då är det en familjemedlem.

Jag vet inte hur jag skulle bete mig om mina hjärtan skulle bli påkörda. Det enda jag vet, är att jag skulle vilja skinnflå den som gjorde det. Lilla hjärtat då. Hon va ju så go när jag hälsade på i helgen.

Sov gott Skrållan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!