Jag är nöjd med resultatet

Yes! Som ni ser lyckades jag med att hitta en mall för sidan. Vilket även gör att jag ännu inte behöver trilskas med egna mallar …. *visslar*

Jag är nöjd med dess uppställning och färgerna, som jag kunde välja själv till stor del. Men det är inte enbart mallen och dess tema som jag är nöjd med.

Jag är klar med studierna (för denna gång). Nu är det väl egentligen ingen super bedrift, men jag är nöjd. Under cirka nio veckor har jag läst 500 gymnasiepoäng. Eftersom jag jobbat heltid under studierna, hade jag mitt lägsta betygsmål satt som ett C.  Vilket jag uppnådde på två av kurserna. De övriga tre fick jag betyg B på.  Det var lite överraskande måste jag säga. Men kul som attans är det.

Även om jag är helt slutkörd just nu, fick jag blodad tand. Funderar på att läsa nån fler kurs till hösten. Men hur det blir har jag inte bestämt än.

Igår morse gjorde jag min sista muntliga examination klockan 08:00 på morgonen. Det skedde efter att jag hade jobbat natt. Men den gick bra, som sagt. Till och med de kluriga orden kom jag på. Även om jag inte satt precis alla. Men jag kunde beskriva de iallafall.

Efter kröp jag ned i sängen och somnade snabbt. Undra varför … Men det komiska va, att jag vaknade på grund av att jag kom på svaret på det protokoll som jag inte kom ihåg. Och vet ni vilket? Jo, minnesanteckningar. Kunde absolut inte komma på det just då. Det stod helt still.

Jaja, sådant hände. Jag sov rätt länge igår, längre än jag brukar göra. Sen när jag vaknat satte jag mig på balkongen och drack kaffe.

Var helt säker på att det skulle bli åska eftersom luften va kvav, himlen mörk. Men det blev det inte. Hämtade iallafall en filt och kröp ned under den. Men fick inte vara själv. Mysan skulle också krypa under filten. Där låg vi och myste, medan Tiggrina låg inne (och surade?).

Det blev till och med så att jag somnade ute på balkongen. Så mysigt va det. Men vaknade utav att jag höll på ramla ned från bänkarna jag satt ihop. De är tillräckligt breda, men bara 1,20 cm lång. Jag är en smula längre än så.

Gick in och såg på en film, då var nog klockan vid 02:00 på natten. Och sen dess har jag varit vaken.

Väntar och väntar på att klockan ska bli lite mera. Då ska jag åka och köpa mer blomjord, eventuellt nån fler kruka och en drös med kryddor. Var till Slädaviken, Alnö, innan helgen och handlade lite. Men eftersom jag både skulle jobba och hälsa på föräldrarna, ville jag inte köpa för mycket på en gång.

Det har kommit en massa roliga kryddor eller örter kanske det kallas. Hmmm. Jaja, ska iallafall åka dit en sväng idag. Om bara klockan kunde blir 10:00 någon gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!