Förkylning, feber och kaffe

Ja, så där. Nu är vi ikapp och här sitter jag och skriver.

Som ni förstått vid det här laget, blev inte förkylningen bättre efter resan. Men jag trodde aldrig att jag skulle få feber och att det skulle slå till mot bihålorna.

Antingen är jag helt täppt eller så är det full fors ut ur näsan. Jag har sovit flera timmar, varit vaken någon, druckit kaffe. Köpt hem Schweppes för halsen. När Grappan fanns, för flera år sedan, köpte jag alltid den när jag fick ont i halsen. Den hjälpte jättebra.

Sen den försvann har det blivit svårare att hitta någon bra ersättare. För den var lagomt sur och sträv. Nu är det oftast en söt bismak. Och det är inte vad jag är ute efter. Fast det jag köper är ju egentligen groggvirke, varav den söta bismaken. Antar jag iallafall.

Måste säga att det var länge sedan jag åt så mycket Ipren, dricker honungsvatten och halstablettsvatten. Men vad gör jag inte för att snarast möjligast bli frisk. Det är ju tråkigt att vara sjuk. Inte ens någon film har jag kunnat se. Eller jo, jag har påbörjat filmen, men inte orkat hålla mig vaken för att se klart den.

Då gott folk, är det illa. Och jag som inte fött några barn, kan väl kalla tillståndet för en ManCold. Eller gäller det bara män?

Nä, fortsätta tjura under täcket och bli inbillningsfrisk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!