Det tar på krafterna att leva gott folk

Då har de två veckorna hunnit vandra iväg, men se där, det hann även gå två veckor till. Livet på en pinne när jag studerar och jobbar samtidigt. Förstår inte vart tiden har tagit vägen.

Men jag har snart nått mitt mål, eller ett av dem iallafall. även om det blev förskjutet någon vecka. De andra målen jag har haft, är rejält förskjutna. Blev betydligt mindre tid över än jag hade förväntat mig.

Fast jag kan inte säga att jag ångrar mig. Det har varit och kommer att bli lärorikt. Och kunskap är inte tungt, däremot kan det bli svårt att få den att fastna direkt. Haha, jo, jag tillhör kategorin som får använda hammare och spik. 

Ibland iallafall. So jag tidigare skrev (för cirka hundra år sedan) läser jag kurser inom administration. Alltså inget programm, utan kurser, som jag kände att: det här behöver jag göra nu. Men hälften av tiden har gått. Jag lever iallafall. Nu vet ni det.

Någon undrade vart jag läser. Det kan jag tala om för er. Studerandet är på distans och det är Hermods som håller i kurserna. Fungerar fint fint, även om jag är optimistisk och läser lite mer än jag bör  göra. Medan jag jobbar och studerar på heltid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!