Fredag, snöslask, blodpudding

Jomenvisst serrni! Det är fredag, snön lyser vit på marken och regnet försöker förtvivlat skölja bort den.

Själv är jag hemma efter en arbetsdag och har ledig helg. Självklart känner jag mig febrig, men ingen feber har jag. Har köpt hem höghusbiff aka radhusbiff aka blodpudding. Hur länge sen som helst som jag åt blodpudding. Borde köpa det oftare, tycker den är grymt god. Sen må jag visserligen kompletera med antingen Keso och eller lingonsylt och lite bacon. Ja, ni läste rätt. Keso. Är väldigt gott till blodpudding upptäckte jag för några år sedan.

Har för mig att jag upptäckte den kulinariska blandningen då jag skulle äta blodpudding, men insåg att jag var utan antingen lingonsylt eller bacon. Vilket kommer jag inte riktigt ihåg. Så länge sedan är det alltså. Men till saken var att jag hade keso hemma. Provade en klick på sidan om och upptäckte att den passade galant.

Vilket gör att jag brukar försöka ha keso till oftare. Gott och nästan nyttigt. Eller kanske väldigt nyttigt. Det är iallafall inte choklad och då hamnar det i kategorin nyttig mat. Gillar mitt matsystem, haha.

Sen ska jag väl fortsätta att rensa kläder. Hm, ska försöka påminna mig själv att Inte köpa hem fler linnen. I rensningen upptäckte jag att jag har en hel flyttkartong med linnen. Samma sak med kläningar och kjolar. Tack och lov har jag inte lika mycket av jeans, byxor och långärmade tröjor. Phju!! Då behöver inte min konsumtion av kläder sluta helt och hållet. Fy vad livet skulle bli tråkigt då. Snyftar högt av bara tanken. Men krokodiltårarna håller jag kvar. Finns bättre tillfällen att släppa fram dom då.

Ska väl koka mig lite mer kaffe också. Värmer en sargad och kall själ en snöslaskig fredag.

Ha en bra helg och hitta inte på nåt skoj nu. Då får ni en knäpp på näsan av mig!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!