Go to ...

FundinsResidens

Stygg Smart och Singel

RSS Feed

16 september, 2019

Studera vidare till Utbildningslärare


Utbildningslärare omfattar 30 högskolepäng och ges via Skövde Högskola. Efter utbildningen kan du arbeta som utbildningsledare i både Sverige och Norge.

Denna utbildning en vidareutbildning för trafikskolelärare som vill bli Utbildningsledare.

Rollen som utbildningsledare innebär att du är med och utformar undervisningen på trafikskolan. Du har ett ansvar över att undervisningen har rätt material, uppdaterar materialet och undervisar trafiklärarna när nya regler kommer till och eller ändras.

Trafikskolans utbildningsledare har ett totalt ansvar för den utbildning som trafikskolan bedriver

Som utbildningsledare har du ett viktigt arbete franför dig, både för trafiklärare och trafikskoleeleverna. Varav kursen är indelad i fyra olika moment.

1. Kursen kommer ge dig kunskap om krav och förutsättningar på ditt uppdrag som utbildningsledare. Med betoningen på Pedagogik, Arbetsrätt och trafiksäkerhet.

2. Vidare tar kursen upp målet med  trafikskolansutbildning och dess pedagogiska verksamhet utifrån Individ-, Grupp-, och Organistaionsnivå.

3. Ur ett arbetsrättsligtperspektiv läser du om arbetsledaskapet på en trafikskola utifrån ett pedagogiskt, organisatorisk och kommunikativt perspektiv.

3. Trafiksäkerhet, handlar om trafikskolans kvalitet och utveckling. Här sker en fördjupning på ett område som är relaterat till utbildningsledarens uppdrag.

Utbildningen är en distansutbildning med fem helgträffar och en sjätte för examination. De fem träffarna är till för grupparbeten och seminarier. Den sjätte träffen är till för redovisning och examina.

Låter denna utbildning intressant? Vill du som trafikskolelärare vidareutbilda dig, eller  är det så att ni som trafikskola vidareutbilda er personal?

Då är utbildningsledare.se precis vad ni behöver!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!