Påfyllning tack!

Jomenvisstserru!

Igår va jag på återbesök hos Madelene på Salong Pretty Please. Det var dags att fylla på mina fransar. Japp, jag kommer fortsätta med dom ett tag till iallafall.  Kl 0900 var jag på plats på britsen och vid kl 1100 va det klart.

Riktigt skönt att ligga ned och bara vara. Jag sa till Madde att det var fyra veckor sen jag fixade fransarna första gången. Men efter att ha kikat på Insta, inser jag att det hade ju gått fem veckor sen jag gjorde det. Opps. Det innebär att fransarna suttit jäkligt bra, för jag såg fortfarande “sminkad ut” ut på morgonen. Även om det inte va lika starkt eller markerat som från början.

fransförlängning
Det hade alltså gått fem veckor sen jag gjorde första fransförlängningen

Jag hade lite planer på hur fransarna skulle vara denna gång. För nu har jag ju lärt mig att det går att välja både det ena och det andra gällande fransförlängning. Men mina planer sprack för tillfället. För de hade inte hunnit komma. Blir vid nästa tillfälle iställe. Som talesättet säger: Den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge. Och det är ju sant. Bara tre till fyra veckor kvar med andra ord.

fafyllning
Och så här blev påfyllningen igår. Lite skillnad blev det.

Om ni är sugen på att förlänga fransarna kan jag rekommendera Salong Pretty Please. Har fastnat för det stället. Hälsa från mig, ifall ni går dit. Skulle va kul att höra ifall någon av er gått dit efter att ha läst i bloggen. Dock är det inget som gynnar mig, om ni säger att det. Ingen annons även om det kan ha låtit som det.

Men idag är det lördag. Solen skiner och det är härligt ute. Nackdelen med solen är att Inne ser jag allt jävla damm och skit som dolts av mörkret som varit. Fy fan! Tråkigt värre juh. Men bara att ta tag i skiten så blir det klart.

Sen ikväll ska jag inviga popcornmaskinen jag fick av broder Stefan och hans underbara Helené i födelsedagspresent. För några år sedan fick jag en popcornkastrull. Fast den lyckades jag ju bränna sönder på första poppningen. Men då kastrullen ändå är snygg, har jag kvar den. För den går ju att fylla med färdiga popcorn. Whoop Whoop!!

Men innan det ska jag, urk, städa och fixa fötterna. Har köpt in en sån där batteridriven fotfil. Just nu ser mina fötter ut som en blandning av drakhud och klippblock. Supersexigt eller hur. Det känns riktigt mjaoouu!! över fossingarna. Kanske ska ta mig till för lite pedikyr framöver, på salongen. Fast jag är kittlig, så undra hur det går …

Nä, ha det bra och njut av ljuset! Det ska jag göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!