Orka!

Jo, men visst serru. Orka, skulle vara kul nu. Har varit sisådär trött igen och sovit en del.

Fast denna gång, tror jag mig veta vad det beror på. Jag har inte varit särkskilt (hör och häpna) hungrig. Pluss att jag har börjat med träningen. Vilket borde göra mig väldigt hungrig. men aptiten har inte infunnit sig.

Och jag tror att det är boven i dramat. Alltså att jag har slarvat med maten. Det ger mig inte direkt mer energi och kroppen börjar nog säga till. Mera Mat, Biatch! eller så får du sova bort hela den produktiva dagen. Och du kommer få en sjuhelvetes huvudvärk.

Jo, tack. Det har jag fått känna av. Både sovandet och huvudvärken. Den enda konsumtionen som inte blivit påverkad är kaffe drickandet. Det ligger på samma nivå, eller kanske till och med högre under min vakna tid.

Illa, illa. För jag behöver ju energi och styrka under träningen.För som vi alla vet, ingen mat inga muskler. Och muskler vill jag ju ha. Nä, dags för nya raska tag och inspiration. Snart är det dags för mig att sova sött och vakna svinhungrig igen.

Ha det bra!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!