Go to ...

FundinsResidens

Stygg Smart och Singel

RSS Feed

16 september, 2019

Nosebuddy, hemma och på resan


För er som ofta är täppt i näsan, känner er irriterade eller är fökylda och till alla andra också förståss. Nu har jag hittat en reseversion av den fantastiska NoseBuddyn.

För er som inte vet vad NoseBuddy är, det är en nässköljare som är helt underbar. Min alldeles egna erfarenhet. Även om dess utseende faktiskt är lite … kinky? Jag hade tidigare en spruta från apoteket som var till för att skölja näsan och bihålorna. Men den funkade inte något bra för mig. Då bestämde jag mig för att skaffa en NoseBuddy och det blev nästan som att komma till nässköljningens himmelrike. Dock är den ganska stor och klumpig att ha med sig.

NoseBuddy

NoseBuddy

Suverän vid förkylning, bihåleinflammation eller då jag känner att jag måste skölja näsan.

Nu har jag däremot hittat en minivariant. Som nästan är snygg, haha, den har iallafall inte samma utseende.

Neti Pot Genie

Neti Pot Genie

En lite och söt sak att ha i handväskan, eller vad tycker ni? Blir säkerligen en succe på krogen.

Nä, skämt och sido. Det är verkligen en investering att köpa en näskanna. Min är den tjusigt blåa NoseBuddyn. Vilken blir din favorit?

Tags: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!