2015. Höj Volymen, inte bredda den

Jomenvisstserru. Nu ska man lära sig att skriva 2015 på papper och dylikt.

Nytt år, nya utmaningar. Livet kommer bli underbart eller hur. Jag har redan bokat upp mig på två dansklasser. Har funderingar på att börja på gym igen. Har inte varit på ett gym sen jag var runt …. eh … 22 år? Vilket är ett bra tag sedan.

Men jag känner att det nog är dags. Blir bara svagare och svagare i kroppen. Fast med en träning i veckan blir det ju så. Men nu kommer jag iallfall träna två pass i veckan. Kommer bli jobbigt nog det i början.

Fast det känns bra, blir ju som sagt lite små deppig när det inte sker något. Som vanligt är det på Polepointstudio och Tropical Sundsvall som jag dansar på. Fun Fun Fun!!Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!