Asmr, bluetooth, musik

Ja, det är min räddning. Ett underbart sätt att fly från bråkande grannar (dags att betalal räkningarna måntro?), undgå lyssna på gråten från lägenheten bredvid. Kan inte vara lätt att vara liten med magknip, eller liknande.
Men mest av allt är det ett bra sätt att lädda batterierna och varva ned innan det är dags att sova.Och förhoppningsvis vakna utvilad. Känns som om det var länge sedan det hände nu. Är nästan tröttare när jag stiger upp än när jag somnade. Har  mina misstankar om att det Återigen är mörkrets makter som får mig att känna mig trött. Ska prova att sola lite och se ifall det piggar upp lite.

Det är skumt hur vädret påverkar mig och andra. Även om jag inte har varit lika trött denna höst/vinter som förra. Vad jag kommer ihåg iallafall.

Annat som gör mig lite rastlös är väl att jag hamnat på en platå igen. Ingenting särskilt händer, på det personliga planet. Skulle nog behöva nån utbildning av något slag för att kickstarta mig själv. Eller något liknande. Hur jag än vänder och vrider på mig, står jag kvar på samma ställe. Tur att väggarna ändras iallafall, haha.

Nä, mera kaffe till mig och folket. Nu sak jag snart åka och handla min matkasse. Jävligt behändigt måste jag säga. Samt att det minskar spontan shoppingen. Haha, nu när jag sitter och skriver, får jag ett sms från Citygross och tur det kanske. För min matkasse komme rinte fram dit förren 18:30. Förseningar, kan hända den bäste och tack för att ni skickar sms om det. Skulle väl bli ett ramaskri ifall de inte gjorde så (bland stressade vuxna som planerar sitt liv minut för minut).

Kanske jag ska byta bana och bli en sådan människa. Planera mitt liv minut för minut. Eller minut, kanske blir lite för tajt planering. Men dag för dag. Skulle bli intressant att se hur länge den planeringen skulle hålla.

Hm ett onödigt vetande, men jag som trodde att fotölj stavades just fotölj, men tydligen så är det fåtölj. Blev tvungen att googla det i helgen. Men det känns verkligen fel att stava fotölj med å. Fotölj vs. Fåtölj. huh, ja, mycket ska det vara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!