Go to ...

FundinsResidens

Stygg Smart och Singel

RSS Feed

16 september, 2019

Älskade Mateus


Mateus Terrin

Ja, jag har verkligen fastnat för porslinet Mateus. Designen är lite annorlunda och färgerna är helt otroliga.

För kolla bara på denna underbara tallrik. Ok, nu är den inte fyrkantig, men den är inte heller rund. Hur underbart skulle det inte vara att äta på denna? Samt hur snygg blir inte dukningen med detta porslin.

Mateus tallrik OceanDukning med Mateus Porslin. Tallrik, assiettMateus Tallrik Orange

Om du fortfarande sitter och funderar på julklappar eller födelsedagspresenter att ge bort eller lägga på önskelistan? Som samtidigt skiljer sig från andras presenter. Ja, då är detta utan tvekan något för dig.

Visst, det är inte det billigaste, det kan jag inte förneka. Men absolut de snyggaste bland porslin.

Ja, JAG blir KÄR varje gång jag går in på Dennys Home och spanar in detta porslin. För jo, det finns med på min önskelista också. Det hade ni inte kunnat lista ut eller hur…. Visslar lite försynt ….

Mateus SpetsMugg gråMateus Spetsmugg espresso lilaMateus kaffekopp med fat vit

Om Ni inte är som jag, det vill säga att ni gillar det otroligt färgglada, finns Mateus även i gammalt hederligt vitt också. On ni nu vill ha det neutralt och använda det färgglada som dekoration. Som ett litet exempel. Denna vita tallrik, som dekoration i/vid tallriken en rosa fjäril. Fjärilen finns även i andra färger, som till exempel röd. Som är passande inför julen.

Mateus tallrik rund vitMateus fjärilsdekoration

Hoppas att ni njuter lika mycket som mig av denna serier. Jag kommer säkerligen att skriva mera om den i framtiden. Det går ju bara inte att låta bli att göra det.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!