Snart snö ute

Ja, norröver har snön redan varit framme. Undrar när den kommer hit då. det är både on och gott med snö.

Snön gör ju att det blir ljust och fint, men samtidigt halt och kallt. Fast jag gillar ju vintern. Den är vacker på sitt sätt måste jag säga. För allt blir så annorlunda.

Tur att vi har snö om vintern iallafall. För tänk vad tråkigt om det inte skulle bli vitt och fint. Bara mörkt.

Urk, har sovit som en kratta på slutet. Ont i huvudet. Tanten börjar bli gammal eller nä, Yngre. Därför jag sover så … bra ….mycket …. för mycket …. hmm.

Sitter i soffan och klurar på livet. Har inhandlat en massa e- och mp3böcker. Vissa är bra, andra får jag bara ont i huvudet av. Tänk att jag kan bli stressad av en mp3bok. Men jag tror att det är bakgrundsmusiken. Alltså, det är typ en vägledd meditation, med ett ljud som Inte direkt får mig att slappna av. hade det ljudet gått att ta bort hade den varit, nu blir den bara … bra.

Intressant hur ljud kan påverka egentligen.

IMG_2064.JPG

Jupp, min vy från soffan … Upplyftande värre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!