Hitta jobbet via sociala medier

Inlägget innehåller reklamlänkar i samarbete med Shoutly

Både som arbetstagare och företagare är det viktigt att marknadsföra sig. Är du osäker på hur du kan göra det kan jag rekommendera boken: Skaffa jobben via sociala medier.

Det är en lättläst och informativ bok som behandlar några av de vanligaste och populäraste social medierna som används av både företag och privatpersoner.

Boken tar både upp hur du kan lägga upp en plan över ditt sökande och hur du använder de sociala medierna för samma syfte. Samt hur eventuella arbetsgivare tänker och gör när det söker arbetskraft. Vilket jag tycker underlättar.  Sen är det inte bara att söka jobb via sociala medier, du bör också se till att andra kan hitta dig. Detta genom en blogg, twitter, LinkedIn eller på annat sätt.

När jag läste boken visste jag inte vad jag skulle förvänta mig. Svår läst med krångliga ord eller en massa ointressanta fakta. Men den var lättläst och utan krångliga ord vilket är ett plus. Som när LinkedIn beskrivs. Jag är med där, men har inte riktigt förstått hur jag egentligen ska använda det forumet. Men efter att ha läst boken kommer jag kunna använda det på ett bättre sätt. Och på rätt sätt. En fördel.

Är det skillnad på hur olika företagstyper  gör när de söker jobb? Finns det jobbmöjligheter som du inte har tänkt på? Går det att skapa egna jobb som företagen inte visste att de behövde? Hur kan du göra för att marknadsföra dig effektivt och nå ut till många företag samtidigt? En blogg? Hur kan en blogg hjälpa mig i mitt jobbsökande?

Mer om detta kan du läsa i boken Skaffa jobben via sociala medier.

Här kan du köpa boken: Skaffa jobb genom sociala medier

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!