Helgen snart förbi

Och inget särskilt har jag gjort. Skrivit lite, men mest sovit. Jag sov nästan ett dygn. Oj, måste vara trött eller så är jag på väg att bli sjuk. Något av det är det.

Hela kroppen värker, som om jag skulle ha varit och hårdtränat. Men det har jag inte heller gjort. Skumt som fan. Men sjuk är det sista jag har tid med. Kan visserligen vara gråvädret som gör att jag är så jävla trött. Skyller även på vädret att min kropp värker. Vädret är bra till mycket, suveränt att gnälla på.

Har suttit och läst lite bloggar och jag blev nästan sugen på att börja rita igen. När jag var yngre var jag nästan duktigt på det. Får se om jag hittar några gamla teckningar, så kanske jag lägger upp dem. Ritade både med blyerts och kol på den tiden. Tyckte att det var sjukt kul då.

Undra varför jag slutade med det … Mycket som jag slutat med som jag gjorde när jag var yngre. Bra saker alltså. Haha.

Åh, fått höra att det börjar röra på sig och folk flyttar till höger och vänster. Riktigt glad för dom, även om det inte märks i just detta inlägg. Men jag är faktiskt glad för att det går bra för dom. Det bheöver dom verkligen.

Nä, ska väl ringa några samtal och dricka kaffe. Sen ska jag fixa lite matlådor inför veckan som kommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!