Det är i detaljerna det sitter

Om jag går till mig själv är det i första hand, de stora möblerna som jag alltid ser först. Men när jag börjar titta lite närmare är det de små delarna i ett rum som faktiskt gör rummet intressant.

Funderingar om det är en tanke bakom detaljen eller om det är en smaksak som gjort att personen köpt just den där detaljen. Visserligen är det ofta en blandning av båda, tanke och smak.

När jag väljer ut detaljer för inredning, finns ofta ett minne bakom som gör att jag faller för just den detaljen. I min hall har jag till exempel satt upp bjälkar i taket runt mina garderober. Bjälkarna för mig symboliserar timmer från timmerhus.

Och hur kommer ett timmerhus in i bilden?

Jo, från min farmor. Hon hade ett häbre i timmer, där det var fest och middagar. Timmer och bjälkar står alltså för glädje och lycklliga minnen.

Nu har jag hittat ett par speglar som skulle fungera bra i min hall. Ni som känner mig vet definitivt varför jag väljer dessa speglar. Ni andra som inte känner mig, kan nog lista ut varför jag tycker om dessa speglar och vad de symboliserar för mig.

Denna spegel heter Porthhole mirror och finns i storlekarna 11 och 20 inches, alltså 27,9 och 50,8 cm. Färgen skulle passa jättebra då min hall har vita väggar, mörkbrunt golv och bjälkarna går i mörkbrunt.

Det skulle vara intressant att höra vad ni tror är historien bakom dessa speglar. Vad är tanken med denna inredningsdetalj?

En liten hint om dessa speglar är kryssning. mer kan jag inte säga det blir för lätt.

Sen OM jag hade haft en privat träningslokal hade dessa detaljer suttit som en smäck. Helt underbara saker som symboliserar hälsa, styrka och glädje även här. En serie från Trinity som är helt underbar.

 

Visserligen skulle de just nu vara lite missvisande med vad jag tränar just nu. Men det är något jag skulle vilja hålla på med. Och i en helt egen träningslokal skulle det fungera att ha en boxningshörna, med tillhörande boxningssäck, slagboll och såklart ett par boxarhandskar.

Eller ska jag helt enkelt köra en rocky och slå på säcken utan handskar? Då studion blir verklighet får vi se.

För er som är mer intresserade av själva inredningen och inte bakgrunden till detta kika in hos dennyshome.se med fri frakt!

1 thought on “Det är i detaljerna det sitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!