Lyckat koncept och blåsor

Helgens äventyr är över och lugnet har åter lagt sig över Sundsvall. Jag är rätt säker på att Hamnyran och Priden kommer att samarbeta nästa år igen. Detta år blev det ett lyckat koncept. Både arrangörerna och gästerna (inkl. Jag) verkar vara nöjda.

Jag är trött som en …. tant? Haha nä, ingen tant än, har iallafall två år kvar tills dess. Men jag är slut i kroppen, varit ute på stan tills kl två-tre på natten och somnat som en stock när jag kommit hem.

Har varit nykter hela helgen = pengar kvar på plånboken höhö. Blev till och med nån hundring rikare då jag hittade och plockade upp en bunt sedlar.  Trodde att det var K eller A som tappat slantarna. Men så var det inte. Stackars sate som tappade dom i vimlet, två lyxshakear för mig blev det under lör och söndag. Det var mina dyraste inköp under yran känns det som.

Har även inföskaffat mig en söt blåsa på foten. Ser mer ut som en genomskinlig mask som fastnat än en blåsa efter klackeskorna. Tur jag har Compeedplåster, passade alldeles utmärkt idag.

Jag, sundsvall pride 2014
Sötnöten fångad på bild på Dagbladet.se

PrideParaden 2014, sundsvall Prideparaden 2014 sundsvall

Polepointstudio brudar Sundsvalls Pride 2014
Fotograf Nina

Pointad fot med blåsa på

Skulle jag gå i paraden fler gånger? Absolut! Skulle jag ha klackskor igen? Absolut! Compeed plåster är ordet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!