Hamnyran och Pride i Sundsvall

Ja, det är ju folkfest i Sundsvall nu. den som eventuellt kommer att ersätta Gatufesten som dog förra året.Men igår började iallafall den nya folkfesten. Jag åkte ner och träffade lite folk, såg på Corroded (stavning där??), åkte karusell och köpte såna där godisremmar. Hela tre stycken. Kan säga att jag var lite illamående efteråt.

Corroded var bra, märks att de är scenvana och det är riktigt skoj att se. Tyvärr kan jag inte nån låt, är otroligt dålig på låtar, men det var riktigt bra drag på scenen iallafall. De hade skoj (hoppas jag) och vi i publiken hade otroligt trevligt och roligt.

Sedan gick vi till Pridetältet och köpte nåt drickbart. Jag drack cola och kaffe. Ett bra val i snålblåsten må jag säga. Sen fick vi för oss att vi skulle gå in på E-streeet, men det var stängt. Nähä, tänkte vi och gick ned på Daltons som Alltid har öppet. Nope, stängde de med … Då fanns det bara ett alternativ kvar, att åka hem och sova.

Sen är det ju Prideveckan också. Den får icke glömmas bort. Jag och några andra ska gå i Pridetåget. Och till tågets ära har jag köpt peruk. Som har gjort mig påmind om varför jag klippte av mig håret. Att kamma ut det är Ingen lek kan jag säga. Vet inte om en trasslig peruk är värre eller lättare att trassla ut än vanligt hår. Jag måste kanske frisera den till och med. Beroende på vilken av perukerna jag ska ha. Ja, precis, jag har köpt två stycken. Sen är det vädret som styr vilken klädsel jag ska ha när jag går i tåget. Men har funderat på några alternativ iallafall.

Nu ska jag göra någon nytta hemma som tråkigheter som att diska och städa en smula. Sen får jag se vad jag hittar på, dagen är obestämd, vilket är skönt. Kanske skriver jag något här eller inte.

Men måste ju visa något jag blivit kär i. Har inte bestämt OM jag ska köpa dom eller inte, men grymt snygga ben blir det i dessa iallafall:

Men måste nog bestämma mig snabbt, för dom jäklarna verkar vara populära …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!