Go to ...

FundinsResidens

Stygg Smart och Singel

RSS Feed

16 september, 2019

Gäster? Events? Betala eller gratis?


JO, jag vet …. jag skulle ju gå och lägga mig. Men det är svårt ibland, särskilt när jag surfar runt undertiden. Jag borde egentligen ha datorförbud efter klockan tio. haha.

Såg något jag bara måste skriva om. Jag kan ju själv få nytta ev den i framtiden så att säga utan att säga för mycket.

Det jag har hittat är en eventsplanering eller rättare sagt ett verktyg där man kan bjuda in folk via hemsidan och låta dem betala inträde. Detta verktyg kan användas till lite av varje och man måste inte ha en intreädesavgift eller annan avgift för att kunna använda den.

Ganska smidigt. Då man även kan checka av vilka eller hur många som har kommit till ditt skapade event. Detta går att göra via mobilen, då biljetten får en kod som går att scanna av. Olika gästlistor kan skapas och skickas

För event där besökare ska köpa biljetter, finna olika betalningsalternativ. Det tycker jag är bra. Då det inte alltid passar att betala med kreditkort, då kan det ju vara bättre att kunna skicka en faktura. Sen går det att använda tjänsten genom att betala månadsvis alternativt att betala i förskott och då kunna använda det ett visst antal gånger.

Som sagt, det går att använda denna eventsplanerare till mycket mer än rena event. Hur du använder den är det nog bara din fantasi som sätter stopp för.Ett verktyg med många funktioner. Gäster, event? gratis eller inträde? Det bestämmer du

Det ska jag komma ihåg för framtida bruk, då jag gillar multiverktyg så att säga. Tummen upp!!Ok, nu ska jag verkligen sova ….

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!