Marknad och Mässa, inte samma sak.

Jaha, nu vet jag varför jag blev lite smått besviken på vårmässan. Jag vet ju att det är en mässa, men jag hade bilden av en marknad. Duh!! Inte konstigt jag blev besviken på antalet knallar ….

Var verkligen länge sedan jag besökt både mässor och marknader. Kanske är därför jag blev besviken. Haha. Så kan det gå när inte hatten är på eller något sådant.

Men nu är en annan dag och jag är ledig idag. I måndags var jag bombsäker på att jag skulle vara ledig i tisdags (igår), gissa om jag var besviken över det. Kände att jag hade behövt sovmorgon. Var superseg på jobbet igår, kunde ha somnat stående kändes det som.

Sovmorgonen tog jag idag istället. Skönt må jag säga. Verkligen behövligt. Ska snart iväg och träna. Det blir dubbelt, så jag bör käka lite. Först pt-träningen och sen är det reaggeton. Hm, stavningen av reageton, Undrar vad som är den rätta. har sett flera olika …. Aja, sidospår, kul är det iallafall. Och på söndag kommer jag börja dansa i studion igen. Känns helt underbart!! Det pirrar i hela kroppen av lycka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!