Bredda mina vyer

Ok, känner att jag behöver mer inspiration för att kickstarta mig själv och modet som försvann bara sådär.

Så jag har utmanat mig själv att börja frilansa lite. har dock inte börjat än, men anmält mig till sidor där jag kan göra det. Måste kolla igenom dessa sidor och lära mig hur det faktiskt går till.

Den ena sidan är en icke gratis sida, men ser ut att ha mycket småjobb eler microjobb som de även brukar kunna kallas. Än är jag inne i min provmånad, ska bli spännande att se hur detta slutar. Den sidan är Freelancer

Nån gång må jag börja tänka utanför lådan som det så fint heter, gällande jobbsidan. För detta blir ju något jag kommer syssla med på min fritid.

Den andra sidan är gratis, har inte hunnit titta igenom den än, hittade den igår. Det är ClickWorker.

En helt annan sida är ju den norska motsvarigheten? till arbetsförmedlingen och deras avdelning småjobber, här går det också att finna något för den som kan och vill. Eller ja, kanske inte motsvarigheten till AMS, men en seriös jobbsökarsida iallfall.

Båda siorna är på engelska (jag har de på engelska iallafall), ja förutom den norska då. Registrering behövs såklart på alla dessa sidor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!